het nieuwe platform

zaterdag 4 augustus 2007

you tube talentjes

De Engelse topclub Manchester United heeft zich versterkt met een 9-jarig talentje, puur op basis van videobeelden. Oordeel zelf!
De 9-jarige Rhain Davis zal er geen spijt van hebben dat een filmpje met zijn mooiste voetbalacties op YouTube is verschenen. Ruim 800.000 keer werden zijn prestaties al bekeken op de video-site en nu heeft Manchester United hem zelfs een contract aangeboden.
De Engelse topclub ontving een dvd'tje met beelden van de jonge Davis en aarzelde geen moment. Britse media noemen het talentje inmiddels al de nieuwe Wayne Rooney.
De hype rond Davis neemt inmiddels zulke grootse vormen aan, dat United vooral probeert de euforie te temperen. Een woordvoerder benadrukt dat de club elk jaar 40 spelers van Davis' leeftijd contracteert en dat jaarlijks wordt besloten of een contract wordt verlengd.
Wel verwacht United dat duizenden kinderen nu hun acties op YouTube of dvd gaan zetten en daarmee hopen aandacht te trekken van profclubs. "We zetten ons schrap voor flinke ladingen dvd's", sprak de woordvoerder.

1 opmerking:

forumblog zei

ik heb ook een bijzonder talentje gezien.hij was alleen nog maar 1 en een half jaar denk ik.
ik zal het proberen weer te vinden en geniet van dit kleine breakdancertje.