het nieuwe platform

woensdag 1 augustus 2007

klopjacht op erotiek


AMSTERDAM - Onderzoekers in de Amerikaanse staat Connecticut bekijken tenminste drie gevallen waarin veroordeelde seksovertreders zich hebben geregistreerd bij de sociale netwerksite Facebook.

Richard Blumenthal, officier van justitie in Connecticut, zegt dat onderzoekers zijn gestuit op ongepaste foto’s en andere content op de site van Facebook die het daglicht niet kan verdragen. De officiĆ«le instanties in de Amerikaanse staat hebben Facebook dan inmiddels verzocht om de profielen van de overtreders te verwijderen.

Chris Kelly van Facebook laat in een reactie weten weliswaar nog niet officieel op de hoogte te zijn van de wens van de autoriteiten in Connecticut, maar zegt dat zijn bedrijf inmiddels een aantal verzoeken heeft gekregen ter verwijdering van bepaalde content en dat over het algemeen binnen 72 uur gevolg wordt gegeven aan een dergelijke oproep tot het verwijderen van gewraakte profielen.

Eerder deze maand liet een andere populaire sociale netwerksite, MySpace, al weten dat het 29.000 veroordeelde seksovertreders op haar site had opgespoord en verwijderd. MySpace, dat eigendom is van het media conglomeraat News Corp., trekt maar liefst zo’n 60 miljoen unieke bezoekers per maand alleen al in de Verenigde Staten.
-------------------------------------------------------------------------------------
walgelijk land dat amerika.
dan heb ik nog mazzel dat ik hier woon,anders had ik mss wel in de bajes gezeten.
ook ik ben verwijdert van facebook,waarom???voor de bovenstaande foto,waar toch niet echt een stukje bloot op te zien is.
en dat terwijl de smerigste dingen door de amerikanen verzonnen worden.

henriet

1 opmerking:

forumblog zei

ze doen maar ...gewoon niet overal je fotoos op plettere die amerikanen zijn altijd al zielig geweest vooral hun rumble in the bushes