het nieuwe platform

maandag 5 mei 2008

Mannen komen helemaal niet van mars!




Mannen komen helemaal niet van mars, zo blijkt uit studie. Het stereotype mannetje: denkt de hele dag aan seks, loopt zijn pik achterna, is alleen geinteresseerd in borsten en billen en praat met vrienden alleen maar over seks en wat hen opwindt... bestaat niet.

Vrouwen daarentegen praten wel met hun vriendinnen over goede seks, slechte seks en anderszins seksueel getinte onderwerpen.

Het onderzoek onder 50 mannen tussen de 18 en de 70 jaar, bracht ook naar voren dat masturbatie vaak gebruikt wordt om een beter humeur te krijgen, en er zijn zelfs mannen die geen opwinding nodig hebben om een erectie te krijgen. Als ze zich goed en zelfverzekerd voelen raken ze makkelijker opgewonden.

Ook raken mannen niet alleen maar opgewonden door een mooi lichaam en een mooi gezichtje, ook intelligentie is belangrijk. Ook spelen emotionele verbondenheid en geur een belangrijke rol.

Grappig is dat de meerderheid van de ondervraagden iets heeft met de buitenlucht: een campingreis of een picknick kunnen de seksuele gevoelens extra aanwakkeren.

Waar komt dat hele idee van 'vrouwen komen van Venus en mannen komen van Mars' dan vandaan?

Of zullen alle mannen in dit onderzoek hebben gelogen in de hoop op een date met die leuke onderzoekster...?

Leuk ook trouwens dat er naast dit artikel in de telegraaf reclame wordt gemaakt voor de site mannenbrandstof: 'de site vol met babes, games en andere zaken speciaal voor mannen!'

Zo raken wij vrouwen toch in de war??

Geen opmerkingen: