het nieuwe platform

vrijdag 2 mei 2008

Mannen hebben ook gevoel bij seks








Het beeld van beukende en voorspel-verwerpende mannen is natuurlijk allang achterhaald, maar de wetenschap heeft het nu ook aangetoond. Seks-instituut bij uitstek, het Kinsey Institute, deed onderzoek naar mannen en opwinding: waar worden ze geil van en wat zijn echte afknappers? Wat blijkt, ook bij mannen is seksualiteit soms ingewikkelder dan het lijkt. Zo stellen een aantal dat een erectie lukt zonder gevoelens van opwinding. Anderen, vooral oudere mannen, vertellen het tegenovergestelde en raken opgewonden zonder erectie.

Masturbatie wordt voor de éne gebruikt als een manier om zich beter te voelen of beter gezind te geraken. Voelen mannen zich goed en zelfzeker, raken sommigen sneller opgewonden. Voelen ze zich niet lekker, moeten ook hun erecties en opwinding eraan geloven.

Naast een mooi lichaam en een knap gezicht, wordt intelligentie als een sterke bron van opwinding bekeken. Het gevoel emotioneel verbonden te zijn, beïnvloedt evengoed enkele heren. Ook de geur van de dames bleek voor sommige heren niet onbelangrijk.

Geen opmerkingen: