het nieuwe platform

woensdag 21 mei 2008

4 Tips voor sex in de natuur









Er is geen betere plek om de lokroep der natuur te beantwoorden dan in de natuur zelf. Maar tenzij je jezelf wilt terugzien op Candid Camera of de rest van de dag bij de EHBO wilt doorbrengen om je te laten behandelen tegen één of andere insectensteek, kun je beter eerst dit even lezen.

Waarschuwing 1: ken je grenzen
Als je een beginner bent in openbaar genot, begin dan eenvoudig. Vrij een beetje op een parkbankje, maar trek je terug naar de privacy van je huis wanneer het echt heet begint te worden. Als je aan het kamperen bent, trek je dan terug in je tent, maar denk er aan dat je je stemvolume matigt. Of organiseer een ondeugende picknick in de privacy van je eigen achtertuin.

Waarschuwing 2: verken je werkterrein
Wanneer je klaar bent om plekjes te bezoeken die meer risico met zich meebrengen, gebruik dan je verstand. Een indecent exposure is nog altijd illegaal, dus tenzij je een nachtje in een politiecel wilt doorbrengen, kun je beter geen seks op het strand hebben met een paar honderd andere strandliefhebbers om je heen. Contoleer de meest afgezonderde plekjes om er zeker van te zijn dat je niet betrapt kunt worden. Een goede vuistregel: als je nog steeds de stemmen van anderen kunt horen, ben je te dichtbij hen aan het rotzooien.

Waarschuwing 3: kleed je naar de situatie
Seks langs de weg geeft je niet voldoende tijd om je uitgebreid van al je kledingstukken te ontdoen, dus draag kleding die makkelijk aan en uit te trekken zijn of makkelijk weg te schuiven voor directe toegang. Neem een deken mee om op te liggen en om over je heen te kunnen gooien wanneer je wordt verrast door een nieuwsgierige voorbijganger. En als je toch nadenkt over wat je moet meenemen, vergeet dan niet een goede sunblock en anti-insectenmiddel.

Waarschuwing 4: kies de juiste locatie
Dit is wat je niet ziet in films: ziektes en parasieten die door water worden overgebracht. Zelfs het bubbelbad van je hotel is verdacht. Al dat sexy, stomende water is een prima incubator voor bacteriën. Zelfs als je op het droge blijft moet je je locatie goed kiezen. Stekende brandnetels, giftige bloemen, planten en struiken zijn onvergeeflijk voor vrijende stelletjes.

En verder... Kan ik je niets anders wensen dan veeeeeeeel plezier!

Geen opmerkingen: