het nieuwe platform

vrijdag 11 april 2008

Seksperimenteren gebeurt met vallen en opstaan







Jongeren houden van experimenteren in bed. Dat blijkt duidelijk uit de grote seksenquête, verschenen in P-Magazine. Seksperimenteren gebeurt met vallen en opstaan. Wat op het eerste gezicht een briljant idee lijkt, kan plots tegenvallen.

Homoseks
Een homoseksueel experiment is vooral een afknapper bij mannen. Meer dan 1 op de 3 doet het één keer en daarna nooit meer. Bij vrouwen heeft slechts 14% spijt van de lesbische ervaring.

Anale seks
Weinig mannen zijn ontevreden over hun anaal experiment met vrouwen. Slechts 1 op de 9 zou dat nooit meer doen. Meer dan waarschijnlijk heeft hij meer bezwaren bij het ontvangen, dan bij het geven. Dat vermoeden wordt overigens gestaafd door de uitslag bij de dames. Anale seks valt in 1 op de 2 gevallen zwaar tegen. Opnieuw dezelfde conclusie: geven is beter dan ontvangen.

Crèmes
Lustbevorderende crèmes en pilletjes verdienen brons in de categorie 'doe ik nooit meer opnieuw. 1 op de 7 zou het nooit meer doen. Dan nog liever een jointje.

Experimenten
Er zijn ook meevallers. Favoriet binnen de experimenteerfase is orale seks. Ook yoghurt, slagroom en chocolade duiken regelmatig op in de slaapkamer. Trio en groepsseks zijn populairder bij mannen. Vrouwen houden meer van experimenteren met iemand van hetzelfde geslacht. Vibrators bekoren 50 procent van de dames en slechts 25 % van de mannen.

Geen opmerkingen: